26.02.2017 г., 19:36 ч.

Всеки... 

  Поезия
277 0 0

Всеки...

Всеки ги има.
Бивши, сегашни...
преживени или пък не.

 

Всеки се брани,
от присъствието им,
от дълбоките рани.

 

Всеки във всеки се оглежда,
ще познае ли в очите
смирената надежда.

 

Всеки се пази.
Но те са в деня ни.
И не трият се лесно.

 

Всеки ги има,
къде прикрити,
къде на яве.

 

А Раните са само белег,
където болките
на всеки са горели...

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??