Всеки е една комета, светеща в земното небе.
Всеки има своя път и крета, или блести къде ли не.
Всеки е актьор във собствена пиеса – добър, или лош...
Но, пък, някои си имат фенове, а други – кент-флош.
Не казвайте, че сте нещастни, защото нямате късмет с пари!
Всеки е творец на щастие, но дали го знае? Дали?
И, когато гледате нечия следа, то тя не свети заради парите,
а заради запалени искри на другите в очите!
Време е да решите, дали в светлина от щастие да летите!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени