12.08.2007 г., 16:04 ч.

Всеки път, когато... 

  Поезия
518 0 2
  "Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой ... "


Всеки път, когато мина край тебе,

дъхът за миг сякаш спира,

всеки път, когато те видя с друга,

част от мене бавно умира.


Всеки път, когато те срещна,

сърцето ми лудо тупти,

всеки път, когато се сещам,

че на друга ти принадлежиш,


Болка обгръща сърцето ми,

а сълзи по лицето текат...

Искам  да бъдеш в живота ми!
Искам страданията да спрат!


Всеки път, преди да заспя,

се моля да си само мой ти.

Но виждам щастлив си с друга

и от това много боли...


Всеки път, когато те искам,

усещам, че си далече от мен...

Но ето те... близо си... виждам

и друга е слънцето в твоя ден.


Всеки път, когато те нямам,

всеки път така силно боли...

Всеки път сама аз оставам,

а ти няма да разбереш дори...


© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??