8.11.2007 г., 0:34 ч.

всичко 

  Поезия
839 0 12
всичко



несрещната мечта
раздиращ спомен
примигване
от суета
грижовна бръчка
над погледи
наклонени
въпрос
поставен със очи
въпрос изстрадан
необмислен
а нищо друго не е важно
и всичко е възможно
знаеш
всичко
да
така ми каза
ти
искрящи са обаче твоите
и ги харесвам
искам да са моите
лъчи

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??