колкото любов съм пропиляла
по грешни хора и в дъждовни дни,
колкото мечти съм измечтала,
все напразни и изгубени мечти…
толкова в сърцето рани има,
толкова и кръпки по душата,
с всяка обич станах по-ранима…
а от мене искаш с обич да те чакам?
колкото минават дни без тебе,
толкова разпадат се мечтите…
а в живота всичко е до време –
и любов, и хора отминават с дните.
© Илияна Дадарова Всички права запазени
Всъщност, Или, къде наистина са ти главните букви?!