24.05.2009 г., 15:25 ч.

Всичко мое 

  Поезия
463 0 0

 Всичко мое

 

 

 

Моите очи – за тебе са само.

Моите усмивки – за тебе ги пазя.

Моите  сълзи – съхнат на твоето рамо.

Моята гордост – за тебе я газя.

 

Моята любов – на теб я подарявам.

Моята надежда – в тебе ще покълне.

Моите мечти – чрез теб ги насърчавам.

Моите мисли – ти ги изпълваш.

 

Моите страхове – от теб са убити.

Моят живот – за теб е запазен.

Моите мъки – в тебе са скрити,

Моите грешки – от теб са забравени.

 

Моето сърце – от тебе обичано.

Моята душа – от тебе изпепелена.

Моите думи – за тебе изричани.

Моите чувства – от теб са пленени.

© Катерина Саватова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??