26.04.2024 г., 11:15 ч.

Всичко мое е в твоите очи 

  Поезия » Любовна, Еротична
108 2 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 
Цветето ти за мене се разтваря
и ме приласкава в твоя свят...
Дъхът ти с кожата ми разговаря
и мечтите ми, очите ти, четат...

Погледът ми среща се със твоя
във преплели се в едно венец -
Стоновете ти песен са в покоя,
а звездите са в косите ти, прашец,
който е вълшебен - аз го галя
и държа в ръцете си вселени!
Огънят ти звезден ме изгаря
и в кръвта ми раждат се поеми...

Почвам своя нежен рецитал,
в който Музата е в моята прегръдка -
Целият на теб съм се отдал
запленен от влагата ти сладка,
сред която, като в извор плувам,
към върха взривяващ се в свръхнова...
И не спирам да целувам, да целувам,
аз отново, и отново, и отново...

Твоят дъх и кожа, топлина,
твоите торнада от наслада,
карат ме във тебе да цъфтя,
карат този свят да се разпада
докато останеш само ти
във ръцете ми и в сетивата -

Всичко мое е във твоите очи -
Там където няма място самотата!
*****
Приюти ме, приласкай ме, разтвори
всичко свое в теб, за да ме има -
Разпилей ме и отново сътвори
във недрата си от страст, Любима!...

10.01.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??