22.05.2008 г., 10:08 ч.

Всичко се заплаща... 

  Поезия
744 0 7
 

 

Не се кръсти, невернико продажен!

Защо се кланяш на измислени от тебе Богове?

В култ издигнал си и злоба, и омраза.

Не ме докосвай с тези кървави ръце!

Не казвай, че обичаш ме безкрайно,

думите ти нямат стойност днес за мен.

В живота свой ти нямаш нищо трайно

и мен загуби в онзи черен ден...

За нас е вече късно, не искай да ме връщаш!

Не се моли, не се влачи в прахта!

Не поглеждай назад, дори не се обръщай!

Кланяй се там на твоя САТАНА.

Нали обещал ти е власт, но на каква цена?

За да имаш нея, ти погуби съвестта.

И кой си всъщност, вече аз не знам?

Преди познавах те, обичах те дори.

Сега си никой - позьор без капка срам,

животът ти е низ от грешки и лъжи.

Ще дойде светъл ден, ще осъзнаеш,

че продал си се на тъмната страна!

Ще дойде ден, ще се разкайваш

за всички причинени болки до една!

Защото всичко в този свят се връща,

рано или късно и ти ще страдаш така.

Колелото на живота се обръща,

ще заплатиш за всичко дължимата цена!!!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ВиС обич!
  • Обикновено е и с лихвите! Добрата новина е, че Бог е лош лихвар! Лошата е, че лукавият откупва задълженията, а процентът му събираемост е близък до абсолютния! Макар и да не съм проверявал...
  • Силен стих! Браво, Ани!
  • Много силно и изпълнено с гняв..Истина е "Колелото на живота се обръща,"!Поздрав най-сърдечен от мен!
  • Колко си права, наистина всичко се връща!!!
  • писано с наранена душа...времето слага всичко на мястото му...
    да...всичко се заплаща...но ти прости и продължи...с обич, мила Ани.
  • Силно е , но защо със злоба...
Предложения
: ??:??