17.01.2007 г., 11:44 ч.

Всичко за теб 

  Поезия
844 0 3
Да докосвам нежно твойте устни,
да ги усщам върху своите.
Да обсипвам лицето ти с милувки
и отново - устните ти върху моите.

Да те правя всеки ден щастлива,
да не капят от очите ти сълзи.
Усмивката колко ти отива
като те виждам в моите мечти.

Но само там ще си, нали,
няма да си моя.
Само "обичам те" кажи
и за теб със всичко ще се боря.

МММ

© Мирослав Митов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??