21.03.2007 г., 8:10 ч.

Всяка една звезда 

  Поезия
642 0 3
Своите малки звезди навярно получават
своите малки искрици...
с тях навярно тъгата ослепяват...
заблудени, че щастието си личи...

Сред своите измислени звезди,
сред хаоса от мисли и желание,
сред трепети, тихо загубени в
нощните терзания...
сред фалшивите усмивки,
потулени сред онези...
грешните целувки...
Живота преминава...
Хората сред звездите
се извисяват...
Всяка събрала болка и тъга...
Всяка обгърната сред
своята си светлина...
Всяка, носеща една съдба...
превърната във лед...
сред небето заскрежена...
Всяка една звезда,
носеща мъничката си вселена...

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви!
  • Хареса ми стиха ти, Диана!!! Поздрави!!!
  • Своите малки звезди навярно получават
    своите малки искрици...
    с тях навярно тъгата ослепяват...
    заблудени, че щастието си личи...
    !!!
Предложения
: ??:??