26.08.2017 г., 16:23 ч.

Всяка сутрин.. 

  Поезия
351 0 1

Хей ти - по пижамата

и рошава коса,

красива си!

Точно така - с усмивка,

сънена и без грим,

с подпухнали очи,

прекрасна си!

Със смеха си, който криеш,

кецовете, които обичаш

и тениската, която ми крадеш,

невероятна си!

Хей, слушай - не пести

захарта в кафето си,

усмивките на устата си

и целувките по душата ми.

Точно така ще те обичам...

... всяка сутрин!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, младостта е красива и без грим, естествена! Хареса ми този жизнерадостен стих, Емилия! Поздрави!
Предложения
: ??:??