8.09.2006 г., 12:04 ч.

Всяко дърво своя песен си има 

  Поезия
941 0 0



Всяко дърво своя песен -
някои привидно еднакви -
си има -
заслушай се в нея.

Твърде много
птички кацат
на мойто дърво.
Не виждат ли гората?

Възкръснал от звездна мъгла път
вървя,
за да зная.

Всяка земя своя тайна си има,
всяко дърво - своя съдба.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??