20.04.2008 г., 20:36 ч.

Всяко сърце 

  Поезия
834 0 1
Всяко сърце си има мечта,
просто трябва да я разбере,
да следва своята съдба,
да не мисли, да се отдаде...

Неизвестна отрова, сграбчила сърцето,
в огън сякаш пламва небето...
Повяхнала мечтата пламва отново,
а дали това е чувство ново...

Това чувство, тази утеха,
тръпка пролазваща - търси човека...
Това чувство любов ли е? -
пита моето трепкащо сърце...

Всяка малка частица изглежда излъчва,
изглежда, че с друга се събира...
Всяко сърце си има мечта...
за някой, който да я реализира...

                                    Вдъхновено от песента "Tinka, tinka" и филма "Karam"

© Валето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На мен ми харесва! Даже много! Браво скъпа, чудесен стих!
Предложения
: ??:??