29.08.2007 г., 0:09 ч.

ВСЪЩНОСТ ПРОСТО ЧОВЕК... 

  Поезия
1541 0 20
Като кръг се усещам.
Като кръг се разбирам.
Ту студен, ту горещ съм,
кръговратът не спира...
Ту съм весел, ту тъжен,
ту съм строг, ту пък не,
но не мога да лъжа
като някои мъже...

Като бряг се усещам
от живота залян.
Няма никой отсреща,
аз съм Ин, аз съм Ян...
Аз съм бял, аз съм черен
и обичам, и мразя.
Аз съм грешен и верен,
раздавам се и се пазя...

Като стих се усещам.
Болен съм от изкуство.
Вечер звездните свещи
топлят моите чувства.
Аз съм сбор от емоции,
ту съм тежък, ту лек,
ту богат съм, ту прося.
Всъщност, просто човек...




© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??