29.04.2013 г., 17:58 ч.  

Вяра 

  Поезия
404 1 2

                          Вяра

 

Тих поклон пред ИКОНАТА в мойта душа,

нека празник отново да бъде!!!

Нищо, че вън се стеле мъгла,

вътре чисто е, свято и мъдро.

 

Вярата, вплетена с надежда, любов,

е спътница в мигове тежки.

С кураж, оптимизъм, силен дух и копнеж -

преизпълват се дните ми земни.

 

Към Него, Всевишния, прошепвам слова

с благодарност, потребност - за всичко.

В душата си запалвам свещичка една

и моля се: "Боже, прости ми!!!"

 

                              Честит празник на всички именници!!!

                          Здраве, Мир, Благодат и синхрон в Сърцето,

                                           тялото и Душата ни!!!

                           Хубави Святи Великденски празници!!!

                                                                        L.St.zl   28.04.2013 г.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Веси,за интереса към моя дух и творчество!!! Това е моят начин да "оцелея" и съхраня стойностните неща в живота си, които са от значение за мен!!! Е,не съм профисионалист, но пък съм прозрачна и откровена!!!
  • Поздрави и продължавай да пишеш!
Предложения
: ??:??