17.05.2008 г., 11:15 ч.

Вяра 

  Поезия
603 0 7
 

Вяра

 

Аз вярвам.

Вярвам, че светът може по-добър да бъде.

Вярвам, че хората могат да бъдат добри.

Вярвам на всички -

на ближния и непознатия.

Вярвам и на тези, които ме лъжат дори.

Не мога, не искам да вярвам

на очите си,

за това, което видяха, че сторихте

 на вярата!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??