14.06.2007 г., 9:50 ч.

Вярвам ти! 

  Поезия
1159 0 1

Не вярвам в никакви съкровища,
не вярвам на звездите,
не вярвям на чудовища,
не вярвам на лъжите,
не вярвам и на истини,
не вярвам в тото и лотарии.
Не вярвам в идеали чисти,
не вярвам на сълзи и усмивки,
не вярвам в зодии и телепатии,
не вярвам в сънища кошмарни,
не вярвам в космични апарати,
не вярвам в луди и нормални,
не вярвам в лекарства и лечители,
не вярвам на приятели.
Не вярвям на очите си - завръщаш се.
Не казвай нищо - вярвам ти!!!

© Веляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • Какво да ти кажа.Тъкмо се замислих вярваш ли изобщо в нещо и ти,бум,и хвърли бомбата.Еееех тия мъже,какво правят с нас.
Предложения
: ??:??