1.01.2015 г., 22:22 ч.  

Вятър 

  Поезия
761 0 5

Вятърът - палавник зъл,

колелета от тръни е подгонил в полето

с напрашени очи и пресъхнало гърло

и със синьо по коленете.

 

И косата ми дърпа

сякаш тежки кичури брои и преплита, 

но не може, забравя, отново започва,

накрая ядосан отлита.

 

 

 

© Стъклена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??