15.03.2007 г., 12:01 ч.

Вълните са сини 

  Поезия
859 0 3
Вълните са сини,
кръвта е червена.
Дните са сиви,
водата е солена.

Душата копнее,
без време линее.
Океана е чист,
моя гроб от вълни.

Къде е брега...
вълните са тъмни,
късно е днес,
това е моя унес.

Давя се в нежност,
давя се в сълзи.
Болка е дъното,
а ти си вълните.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??