Войните са… падения.
А този век, фатални.
Достойни за презрения
са всички неутрални.
А хората - подкрепящи
с писания войната,
са войнстващи отрепки.
Заплаха за Земята.
Украйна е… “далече”.
Съвсем. Почти във Азия.
Привикнахме ли вече
към руската… инвазия?
Юри
Йовев
Март
2023 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени