15.04.2006 г., 20:23 ч.

Въпроси! 

  Поезия
653 0 2
Има ли щастие на тази земя?
Има ли безусловна радост?
Има ли любов, без да има тъга?
И има ли вечна младост?
Дава ли се втори шанс на човека?
Има ли той право да избира?
Някой показва ли му вярната пътека?
И ако е "да", той как го разбира?
Кой пръв е изпитал обичта?
А тя била ли е завинаги?
Донесла ли му е нещастие и тъга?
И желал ли я е той винаги?
Кой ще ми каже всичко това?
Такъв човек има ли въобще?
Защото и аз имам права
и искам да знам "Сега накъде?"!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Надя, никак не си ми дотегнала
    Радваш ме все повече и повече
  • Може би ти станах досадна с положителните си оценки и коментари, ама какво да правя, че ти се отдава да пишеш от душа
    За пореден път - 6!!!!
Предложения
: ??:??