25.07.2007 г., 11:29 ч.

Върни ми 

  Поезия
459 0 4
Пак обгръща ме тъга,
пак сълзи проронвам,
изпускам любовта,
последно кътче аз отронвам.

Вземи го ти, не го захвърляй -
откъснах го от моето сърце,
нежността ми не отхвърляй,
погали я с пухено перце.

Върни ми радостта,
върни ми всеки слънчев ден,
върни ми любовта
с онзи пламък, вътре, в мен.

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??