4.11.2008 г., 19:37 ч.

Върни се 

  Поезия » Любовна
823 0 1

 

Върни се

 

Върни се...

Върни се в моите обятия,

върни се пак да ме обичаш...

Каква е таз апатия,

която към мен сега изпитваш...

 

Не помниш ли нежните терзания

за една любов несравнима,

не помниш ли, когато беше беззащитният

и се молеше за моята сила за теб така значима...

 

Не искаш ли времето назад да върнем,

когато чувствата се разгориха,

искрите ние да си върнем,

както някога нас ни покориха.

 

Върни се...

Върни се в моите обятия,

върни се пак да ме обичаш.

Върни онези думи на личностни разкрития,

върни се пак в любов да се заричаш...

 

Промени само онези дни, в които виновна ме наричаш,

промени твоите така фалшиви роли...

Ти обичаш още, знам, виждам го в очите, пълни с искри,

ти обичаш още, знам, направи така, че пак от обич да боли!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??