30.09.2007 г., 13:40 ч.

Върти се колелото на Живота 

  Поезия
2153 0 22
Върти се колелото на живота.
Шарена черга е дългия път.
Всеки забравил е в своя си кът
несбъднати надежди, вместо за стока!

Отдавна децата в ръцете поеха
своите рожби и хляба насъщен.
Пред тях се изправи живота могъщен
и свиха гнезда за които копняха!

Минава живота!
Уж лека-полека...
Но мъчим се в него да устоим,
излишните думи да премълчим!
Но... края е вече на тази пътека!...
.......
Бодро летяха лета след лета.
Бързо минаваха копнежните дни.
В моите топли, кафяви очи,
бавно се стеле сива мъгла!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??