27.11.2005 г., 14:42 ч.

Върви, не спирай 

  Поезия
817 0 0
Идват дни-
запечатващи години,
носейки сълзи.

Върви, не спирай!
Не се обръщай дори!
Това, което ще оставиш
не ще забравиш.

Всеки спомен е брънка
от ризница тъй тънка.
Но тя добре ще те пази
от думите на твойте врази.

Вземи мечтите ни.
Прости греховете ни.
И оръжие ще имаш,
и щит ще държиш.

Ще има дни-
обещаващи години,
безбрежно сини...

© Станислав Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??