30.06.2005 г., 15:03 ч.

Върви си... 

  Поезия
1235 0 2

Прости, че исках да съм с тебе,
прости, че вярвах в любовта.
Прости, че искала съм обич,
прости, че живяла съм в лъжа.

Забрави нежните ми ласки,
забрави красивите очи.
Забрави нощите прекрасни,
забрави отминалите дни.

Върви си, тръгвай без да спираш,
не се обръщай и за миг назад.
Но помни, че силно нарани ме
и до гроб ще помня този грях.

Знам сега, че ти си с друга,
но тя ще разбере колко струваш ти
и нека те остави безпощада,
нека и ти лееш кървави сълзи.

© Дари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??