29.04.2006 г., 11:54 ч.

Върви си 

  Поезия
832 0 1

Върви си

Как искаш пак да бъда твоя,
как искаш пак да ти простя,
как искаш пак да те приема, след всички твои лъжи,
как мога пак да те обичам, след всичко казано преди,
твоите думи нараняват и до днес,
за туй върви си и не ме търси, дори да те боли,
защото аз не мога и не искам пак да ти простя,
ти сгреши - върви си! 

© Анна Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??