18.06.2008 г., 6:30 ч.

Върви си 

  Поезия
462 0 0


В нощ ужасна цигулка тъжно плаче,
мислите в главата ми бушуват.
Знаеш, нещо страшно ще се случи,
моето сърце към тебе няма да лети.

 

И питаш се защо се случи?
Защо ли нея предпочете ти?
И искаш да се върнеш вече,
моето сърце към друг се устреми!

 

И плачеш, и умира твоето сърце,
въври при нея - нека те успокои,
при мене нямаш място, знай,
защото заради нея ме остави!

 

Върви при нея, защо си тук?
Нали това поиска и остави ме напук!
Върви при нея, аз искам друг!
Върви при нея, пак напук!

 

Това поиска и сега боли...
и казах ти, но ти не слушаше, нали?
Е, върви сега и сбогом... до тук...
ти беше с мен... сега съм с друг!

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??