21.04.2010 г., 7:01 ч.

Възбудени мечти 

  Поезия » Еротична
1008 0 2

Щом устните ни слеят се в целувка.

Както телата, сливащи се в  едно цяло.

Усещам в тялото си най-хубавата тръпка.

Тръпка от възбуда в нашите тела.

Тела, вплели се едно в друго.

Забравили да дишаме дори.

Отдадени на своите възбудени мечти.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??