1.08.2019 г., 7:56 ч.

Въздух 

  Поезия
316 0 1

                                                          не вдишваш въздух
                                                                        а
                                                            любов всемирна

 

                                                                издишваш я
                                                                 и своята си
                                                                 ѝ даряваш

 

                                                                 и тя расте
                                                        възторженонеспирна

 

                                                                      а ти
                                                                   си част
                                                                    от нея

 

                                                                        и
                                                             го заслужаваш

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??