18.08.2010 г., 22:41 ч.

Възпитателка 

  Поезия » Хумористична
657 0 2

Мацето ми верно

адски е модерно,

слуша рап и хаус,

ненавижда Щраус!

 

С лещи на очите,

татус до ушите,

кецовете – бели,

дънки – остарели.

 

Трудно се напива

и редовно кривва,

рядко ме ревнува,

с мъка ме целува.

 

Щурите купони –

цели маратони,

нощни изневери

с моите авери.

 

Тази мис себична,

славна и епична

здраво разори ме,

с разум надари ме!

© Галин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??