27.11.2007 г., 9:36 ч.

Взриви ме... 

  Поезия
765 0 22
***
Върви под мен. Нехае. Зрее.
Усмихва се. Незнайно е. Кръжи.
Ще го позная ли? Нечуто пее.
И някак странно ме боли.

Лети над мен. Крещи. Не смее.
Говоря му. Усещам го. Сълзи.
Едва го виждам. В мен се рее.
Дъгата му сама вали.

Родено в мен. Не спи. Линее.
Спотайва се. Дълбоко. Ври.
Ще го стопя. Ще прималее.
Но любовта ми... ЗНАМ...
                                                ще го взриви!!!



© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??