6.10.2007 г., 22:35 ч.

ВЗВОД 

  Поезия
572 0 2
ВЗВОД
(на моя парашутен взвод)
С автомати в ръце.
С парашути скатани.
Взводът тръгва да "мре".
Грачат лошите врани.
Млади, но храбри.
Зелени, но твърди.
Потъва ми в габъра.
Смъртта спи, не помръдва.
Сбогом, момичета!
Сбогом, родители!
Бързаме, тичаме.
И накрая, излитаме.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??