23.03.2017 г., 12:26 ч.

Ябълков цвят 

  Поезия » Пейзажна
317 1 0

 

Ябълков цвят

 

Цъфнал ябълков цвят

силно ме плени.

Зеленото в очите

започна да искри.

 

С розови цветчета

дървото се накичи.

А в мен се завърна

зеленоокото момиче.

 

Пролетта усетих

с всички сетива.

Красиво е отново

в моята душа…

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??