21.04.2014 г., 11:44 ч.

За да бъдеш жива... 

  Поезия
415 0 1

Днес рисувам ти красив портрет,
защото ти самата си красива.
Сякаш дишаш като жив човек,
а всъщност си една картина.


Ти склонила си насън глава
на майчино лечебно рамо.
Тъй ще зная, че дори това
ще затвори всичките ти рани.


Нали рисувам ти красив портрет,
защото ти самата си красива.
Аз ще виждам себе си във теб,
за да бъдеш във сърцето жива!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Ан. Ами не, не ме вдъхнови картина! По-скоро така го усетих в душата си и написах стихото!
Предложения
: ??:??