4.09.2009 г., 12:25 ч.

За да се усмихна 

  Поезия
800 0 13

 

 

Натежа ми вселената.
От вода.

Шест езера се изляха.
В мъгла.

Ще изстрелям четири
усмивки.

И двете си очи.
В прозрачните облаци.

Да видя за миг синьото.
На небето.

После ще се разплача.
Есенно.

И ще се усмихна.

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??