За да те намеря
Искам да проплувам океана,
като водолаз да се гмурна,
за да те намеря!
Искам да полетя като птица
и на юг да поема,
за да те намеря!
И кану ще се науча да карам,
по реки ще се спускам,
за да те намеря!
И скитница ще стана,
и земята ще обиколя,
за да те намеря!
За да те намеря,
мой блян желан!
© Юлия Илиева Всички права запазени