22.08.2007 г., 11:46 ч.

За една душа 

  Поезия
615 1 3
 

Една душа решила да поплаче,

една душа мечтала да тъжи,

че писнало и само да се радва,

искала да вкуси и сълзи...

Но тя не знаела какво я чака,

не знаела ни колко ще боли,

не знаела, а искала да страда,

искала да види що са туй сълзи?!

Чул я Дявола и с пъклен план,

дал й малко от истинския плам.

Плам - от любов и разруха,

от щастие и мъка...

И заплакала душата тогава,

разбрала що е скръбта...

Искала да потъне в забрава,

защото познала що е любовта!

© Аззз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е красиво...Съгласна съм с Живка..струва си да обичаш!!
  • Да,такава е любовта.И силна и хубава,и тъжна.НО винаги си струва да обичаш, колкото и да боли след това.
  • През всичко преминава човека по пътя си!
    Желая само истинска и взаимна любов!
Предложения
: ??:??