Вчера Гришо, падна пак!
Тъжен корта днес изглежда...
А Фейсбук “почна” през нощта
нашта Гордост и Надежда!
Там... към неговата чест
полетяха грозни знаци!
Там го плюват - злобно днес
родни - българи... юнаци!
Днес и ефирът... се взриви
с неприятни коментари.
Там заклатиха с глави -
сеирджии и пиари.
А в паланките, в селата
се явиха “тенисисти”.
Без “физическо” в краката
те са “тесни специалисти”.
- Жалки хейтъри в главите,
комплексирани от спорта!
- Спрете вече с ругатните,
докажете се на корта!
Направете силен бекхенд...
сервиз, форхенд... и воле.
Чак тогава говорете
кой, каквото, там си ще.
© Yuri Yovev Всички права запазени