24.10.2005 г., 15:57 ч.

За Иван 

  Поезия
597 0 1
Мисълта за теб-това е нещото,
заради което не заспивам нощем!
Страстните ти целувки-това е нещото,
което ме кара да се усмихвам!
Топлите прегръдки-те са нещото,
което ме стопля в самотните нощи!
Желанието ми да бъда с теб
е най-съкровената ми мечта!
А ти си нещото, заради което
още съм на този свят!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??