2.10.2007 г., 22:56 ч.

За кратко... 

  Поезия
572 0 6

От никъде не съм.
Сега съм тук
за кратко
и си тръгвам.
Докато всичко,
до което се докосна
в секунда,
придобие аромата,
изпълнил всяка
малка ниша
на ума...
За да ме имаш винаги...

Ала не съм от тук.
От никъде не съм.
И съм за кратко....

© Диана Маринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??