28.05.2008 г., 15:44 ч.

За Крис 

  Поезия
742 0 1

Когато ти се появи

на този бял свят,

всичко в мен се възроди,

животът ми стана по-богат!

Мое мъничко дете,

моля Бог да ти даде

здраве, сили и късмет,

за да оцелееш в този свят нелек.

Ти даряваш ни със сила

и в прегръдките търсиш закрила

и казваш ни със нежен глас

колко ти е хубаво със нас!

© Милена Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??