22.08.2007 г., 19:43 ч.

За "Лека нощ" 

  Поезия
1022 0 8
Прошепна "Лека нощ" студено,
с един замах раздра нощта.
Обърна се виновно някак и смутено,
оставяйки катранена следа.

Снега от сънищата ми изрина,
посипа ги със тежка кал
и черна ще е вече зимата,
стопи се споменът ми бял...

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??