10.09.2007 г., 11:50 ч.

за любовта 

  Поезия
553 0 7
Обичаш ли, недей да казваш сбогом,
не може просто тъй да се сбогуваш,
обичаш ли, докрай обичай, даже да боли,
бори се, вярвай, зная, че си струва.
Лесно е да кажеш "съжалявам",
болката сърцето ще гори,
не се отказвай ,даже и да страдаш,
тя, любовта, изисква жертви, туй помни.
Обичаш ли, за прошка помоли я,
изтрий сълзите, с мъка усмихни се,
подай ръка и даже прегърни я,
усмивката към прошката е пътя.
Обичаш ли, недей да се сбогуваш,
човек греши, от грешките се учи,
помилвай я и с радост целуни я,
сърцето си за нея отвори,
понякога сами сме си виновни
и плащаме с горчивите сълзи.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??