15.04.2005 г., 20:21 ч.

За малко си помислих... 

  Поезия
2124 0 18
За малко
си помислих,
че си моя дом
и в теб
е настанен
покоя.
Безкраен,
съкровен,
надежден
и мечтан,
че щом си тук
това е рая...
За малко
си помислих,
че си моя дом,
но после те видях
голям и пълен
с тъга,
проблеми,
страхове
безброй...
За малко
си помислих... ,
но коя съм аз?
Сега,
отново
съм бездомна
с ключ,
но пред
бронирана врата
коя съм аз,
за да отворя?

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??