22.01.2010 г., 20:14 ч.

За Мими 

  Поезия
613 0 2

винаги ще съм до теб, слънчице!


Какво ли да ти пожелая?
Пътеки цели във цветя
или пък щастие от рая -
уви, не ще да е това!
Желая ти да имаш вяра,
да бориш утрешния ден
и със усмивката и чара
да топлиш всичко ти във мен.
Желая ти със труд да стигнеш
до най-високи върхове
и със усмивка да достигнеш
милиони други светове.
Желая ти да не забравяш
мига, във който си дошла,
във мене всеки ден оставяш
неизлечимата следа,
която шепне ти да бъдеш
най-здрава и щастлива ти,
с усмивката си да пребъдеш
в най-тежки и печални дни.
Благодаря ти, че те има
до мен, приятелко добра,
ти топлиш в мене всяка зима.
Обичам те - помни това!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • трудно се пише за простичките неща добре ти се е получило
  • Просто няма думи, с които да изразя това, което чувствам, докато чета горните стихове... Янче, имаш 6+ от мен! Продължавай да развиваш таланта си да пишеш и давай смело напред!
Предложения
: ??:??