12.03.2020 г., 20:25 ч.

За него 

  Поезия
355 0 0

Красива поезия е твоето лице,
погледна ли го цялата започвам да треперя.
Искам само с мен да бъде пълно твоето сърце,
щастлива съм... успях да те намеря.
Търсих те половин живот,
двойно толкова за тебе ще се боря.
Да ме обичаш вечно тайно ще се моля.
Искам всяка сутрин в пъстрите очи да се оглеждам.
И когато правиш нещо... да те зяпам... да се вглеждам.
Благодаря ти, че те имам! Тъй прекрасен... ахх... не искам друг!
Благодаря ти... ти си най-прекрасния съпруг!
 

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??