21.02.2007 г., 5:56 ч.

За нея 

  Поезия
815 0 0
Да, тя влезе в живота ми
без да ме пита, но за нищо
на света не бих я пуснал да
си отиде от мен!

Да, тя промени душата ми
и сега се чувствам по-жив
от всякога, ако си тръгне
не бих живял повече.

Да, бих направил всичко
за нея, дори мен да ме
боли…

    Искам да е до мен, за да
чувствам, че живея, за да
знам, че дишам, за да
виждам красотата на
живота в нейните очи…
                              
                                     13.11.2006

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??