Майско име има...
Ангелски очи...
Ягодови устни, меден глас...
Аромат на плодове и букет цветя...
Нежна гладка кожа...
Грациозна винаги като кралица...
Единствен уникат...
Любезна, лъчезарна... с ленени коси...
Обичам я... каквато е!
Винаги великолепна в моите очи...
Ала знае ли го тя?
© Развигор Ангелов Всички права запазени