8.12.2011 г., 21:28 ч.

За нея 

  Поезия
733 0 0

За мен тя е една –
топлата прегръдка,
която търся през нощта,
подкрепата, която ми дава
в тъмните, самотни  часове,
тя е злато в мойте очи
и слънце в мрачни дни.

Мамо, извинявай и прости
за моите беди,
както и за прегрешенията ми.
За мен си всичко ти – огън, вода
и светлина.

За тебе всичко аз бих дала...
О, мила моя мамо!

© Моника Кълвачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??